Oud ijzer inleveren Delft

Wil je oud ijzer inleveren in de regio Delft? Dat kan bij Krommenhoek Metals. Met onze landelijke dekking als het gaat om het plaatsen van containers voor oud ijzer en oude metalen, komt het vaker voor dat we naar een klant in delft gaan. Onze klanten kiezen voor Krommenhoek Metals als hun metaalrecycling specialist, omdat wij hoge service koppelen aan de beste schrootprijzen voor oud ijzer en oud metaal.

Waarom kiezen voor Krommenhoek Metals?

Onze klanten in regio Delft kiezen consequent voor Krommenhoek Metals als hun expert in metaalrecycling. Waarom? Wij realiseren ons dat de klanten naast goede schrootprijzen ook op zoek zijn naar een partner die alles naadloos laat verlopen.

Goede service: Bij Krommenhoek Metals garanderen we topkwaliteit service. Onze professioneel getrainde en vriendelijke chauffeurs zorgen voor een vlotte inzameling van oud ijzer. Wij zetten ons volledig in om aan al jouw verwachtingen te voldoen.

Concurrerende schrootprijzen: Wij bieden niet alleen uitstekende service, maar ook de beste prijzen voor schroot bij Krommenhoek Metals. We begrijpen het belang van de waarde van jouw oud metaal en zorgen er daarom voor dat je het hoogste rendement behaalt uit je recyclables.

Palletboxen voor installeurs en loodgieters: Voor installateurs en loodgieters in de regio Delft bieden we de mogelijkheid om palletboxen te plaatsen op hun werklocatie. Dit maakt het mogelijk om metalen efficiënt en centraal te verzamelen, wat resulteert in een winstgevendere en efficiëntere recycling van afvalmaterialen.

Krommenhoek Metals

Onze locaties

Bij Krommenhoek Metals kun je je oud ijzer inleveren op twee locaties, namelijk Rotterdam en Westland. Beide loacties zijn vanuit Delft slechts 20 minuten rijden en dus zeer toegankelijk voor bedrijven uit de regio Delft.

Onze diensten

Containerservice 

Om het onze klanten gemakkelijk te maken, bieden wij onze containerservice aan. Onze chauffeurs rijden vaak naar klanten in de regio Delft om ervoor te zorgen dat het recyclingproces soepel verloopt. 

Het regelen van containerservice is eenvoudig: Neem contact met ons op en we zorgen we ervoor dat er binnen 24 uur een container bij jouw bedrijf wordt geplaatst. Zodra de container vol is, wordt de container binnen 24 uur na jouw telefoontje opgehaald. Onze containerservice is een eenvoudige manier om het recyclingproces te versnellen en al jouw oud ijzer in omgeving Delft te laten ophalen.

Lever je oud ijzer in bij een van onze locaties

Wil je profiteren van onze metaalrecycling service in omgeving Delft? Neem dan contact op met Krommenhoek Metals. We zijn er om je te helpen met al je vragen op het gebied van oud ijzer en oude metalen. Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Bij ons staat jouw tevredenheid voorop!

Interesse? Neem contact met ons op