Oud ijzer Delft

Metaalrecycling bedrijf Krommenhoek Metals is u ook graag van dienst met het inzamelen, verwerken en recyclen van uw oud ijzer en oude metalen in de regio Delft. Als men aan Delft denkt, denkt men automatisch aan een studentenstad. Dit is deels waar, ook een groot aantal bedrijven hebben voor Delft als hun vestigingsplaats gekozen. Vanwege de gunstige ligging bij verschillende snelwegen, die je binnen korte tijd in zowel Den Haag als Rotterdam brengen.

Krommenhoek Metals heeft sinds jaar en dag een aantal goede klanten in Delft. Veel installateurs komen vanuit Delft richting Rotterdam om hun oude metalen en oud ijzer in te leveren. Aangezien we uitstekende schrootprijzen betalen, is het de moeite om richting het Rotterdamse te komen. Deze installateurs kijken vooraf op onze website om de opbrengstprijzen in de gaten te houden. Ook plaatsen we oud metaal containers in Delft voor bedrijven die oud ijzer of oude metalen hebben. Deze legen we dan op afroep, en zorgen voor de beste opbrengstprijs.

Heeft u oud ijzer of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in Delft U kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een container op uw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na uw telefoontje, legen. Hier vind u onze contactinformatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Gewoon onderdeel van onze service in schroot.

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.