Oud ijzer Gouda

Schroothandel Krommenhoek Metals is u ook graag van dienst met het inzamelen en recyclen van uw oud ijzer en oude metalen in de regio Gouda.Tussen Utrecht en Rotterdam, ligt Gouda. Precies op de plek waar de A12 en de A20 elkaar kruisen. Vooral hierom is Gouda een uitermate geschikte vestigingsplaats voor bedrijven. Niet voor niets herbergt Gouda dan ook een aantal flinke industrieterreinen zoals ‘’Coenecoop’’, ‘’Goudse Poort’’ en ‘’Gouwepark’’.

Krommenhoek Metals heeft een aantal klanten in Gouda. We plaatsen containers voor het oud ijzer of oud metaal en legen ze op afroep. Bedrijven in Gouda kiezen voor Krommenhoek Metals omdat we een hoogwaardig serviceniveau nastreven en dit koppelen aan uitstekende opbrengstprijzen voor het oud ijzer en oude metalen. Voor particulieren en installateurs is Krommenhoek Metals ook erg interessant. De reistijd is te verwaarlozen, we zitten met onze werf aan de A20, bedrijventerrein Spaanse Polder.  Omdat we hoge schrootprijzen hebben voor particulieren en installateurs die hun oud ijzer en oud metaal komen brengen, is het ritje zeker de moeite waard.

Heeft u oud ijzer of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in Gouda. U kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een container op uw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na uw telefoontje, legen. Hier vind u onze contactinformatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Gewoon onderdeel van onze service in schroot.