Oud ijzer Hardinxveld-Giessendam

Gelegen aan de Merwede ligt Hardinxveld-Giessendam. Een plaats die zich kenmerkt als rivierdorp. Veel mensen werken in de scheepsbouw of aanverwante bedrijven. Deze zijn vooral gesitueerd aan de Rivierdijk. Door de gunstige ligging met uitvalswegen richting Utrecht en Rotterdam is Hardinxveld-Giessendam een interessante locatie voor bedrijven.

Krommenhoek Metals heeft klanten in Hardinxveld-Giessendam, een aantal al vele jaren. Wij plaatsen containers voor oud ijzer of oud metaal afval, en halen ze op afroep leeg. Deze service, plus een goedeschrootprijs voor uw oud ijzer en oude metalen maken ons een interessante partner voor uw metaalrecycling.
Voor installateurs en loodgieters is het de moeite waard eens op onze site te kijken wat onze schrootprijzen zijn. Het is in veel gevallen het ritje naar Rotterdam dubbel en dwars waard, aangezien dat met onze goede prijzen ruimschoots gecompenseerd wordt.

Heeft u oud ijzer of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in Hardinxveld-Giessendam. U kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een container op uw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na uw telefoontje, legen.Hier vind u onze contactinformatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Gewoon onderdeel van onze service in schroot.

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.