Oud ijzer Honselersdijk

Krommenhoek Metals is u ook graag van dienst met het inzamelen van uw oud ijzer en oude metalen in de regio Honselersdijk. In het hart van het Westland ligt Honselersdijk, voorheen gemeente Naaldwijk en nu gemeente Westland. Veel industrie gerelateerd aan de bloemenveiling is gesitueerd in de industrieterreinen Trade Parc Westland en De Honsel Noord/Zuid. Voor Krommenhoek Metals is Honselersdijk geen onbekend terrein. Onze vrachtwagenchauffeurs komen er regelmatig een container omruilen voor een klant, die daarmee zijn oud ijzer en oud metaal recyclet, en er een hele goede opbrengstprijs voor terugkrijgt. Hiervoor is 1 telefoontje voldoende.

Ook voor particulieren, installateurs en loodgieters is het vanuit Honselersdijk de moeite om naar Krommenhoek Metals te gaan. We wegen uw materialen, en u krijgt gewoon het hele bedrag direct uitbetaald. Ook krijgt u alle hulp die u nodig hebt met het lossen van uw oud ijzer of oud metaal. Dit is wel prettig, aangezien u vaak een hele dag/week hebt gewerkt.De uitstekende schrootprijzen zorgen ervoor dat uw ritje zichzelf ruimschoots terugbetaald. Onze prijzen kunt u gewoon bekijken op onze website. Wilt u iets aan komen leveren, en heeft u daar vragen over? Bel gerust even voor informatie.

Heeft u oud ijzer of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in Honselersdijk. U kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een container op uw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na uw telefoontje, legen. Hier vind u onze contactinformatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Gewoon onderdeel van onze service in schroot.

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.