Oud ijzer Hoogvliet

Gelegen aan het knooppunt ‘’Benelux’’, waar de A4 en de A15 samenkomen ligt Hoogvliet. Veel bedrijven bevinden zich in deze Rotterdamse deelgemeente. De Vondelingenplaat herbergt veel bedrijven die te maken hebben met het Rotterdamse havengebied. Hierdoor is het uiteraard bekend terrein voor Krommenhoek Metals. Al vele jaren hebben we ijzer- en of metaalverwerkende klanten die gebruik maken van onze containerservice. Wij zorgen dat de containers omgeruild worden op afroep en rekenen een hoge opbrengstprijs voor het oud ijzer en oud metaal af.

Ook voor installateurs en loodgieters is het interessant om naar Krommenhoek Metals te rijden. Bekijk onze schrootprijzen online

Heeft u oud ijzer of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in Hoogvliet. U kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een container op uw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na uw telefoontje, legen. Hier vind u onze contactinformatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Gewoon onderdeel van onze service in schroot.

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.