Oud ijzer Maassluis

Voor bedrijven is Maassluis een uitstekende vestigingsplaats. Gelegen aan de haven van Rotterdam en de A20 maakt Maassluis logistiek gezien erg interessant. Krommenhoek Metals heeft een aantal bedrijfsmatige klanten in de regio Maassluis. Dit omdat het vervoer erg kort is. We faciliteren oud ijzer containers en palletboxen voor bedrijven met oud ijzer of oud metaal afval.

Ook komen particulieren en installateurs naar Krommenhoek Metals in de Spaanse Polder. Ook dit omdat de reistijd heel goed te doen is. En daarbij betalen we uitstekende opbrengstprijzen voor het oud ijzer of oud metaal wat de installateurs en loodgieters komen inleveren.

Heeft u oud ijzer of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in Maassluis. U kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een schrootcontainer op uw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na uw telefoontje, legen. Hier vind u onze contactinformatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Gewoon onderdeel van onze service in schroot.

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.