Oud ijzer Nijmegen

De stad Nijmegen valt in de top-10 van grote steden in Nederland. Deze stad heeft een heel rijke historie als het gaat om handel drijven. Gelegen aan de rivier de Waal, waar ook een klein gedeelte havengebied is, is Nijmegen een ideale vestigingsplaats voor bedrijven. Bijna al het verkeer over water wat richting Duitsland gaat komt langs Nijmegen. Daardoor zit het handelen de Nijmegenaren in het bloed.

Krommenhoek Metals is bekend in Nijmegen. We plaatsen containers voor oud ijzer en oud metaal. En legen ze wanneer de klant dat wil. Als blijkt dat we een uitstekende opbrengstprijs betalen, is de keuze snel gemaakt. Dit geld voor bedrijven die productieafval hebben op welke manier dan ook. Ook moet u graag meewerken aan een schonere wereld, door uw metalen en oud ijzer te willen recyclen. Wij kunnen u daar een handje mee helpen.

Heeft u oud ijzer of andere oude metalen, schroom dan niet contact op te nemen met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in Nijmegen. U kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een oud ijzer container op uw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na uw telefoontje, legen. Hier vind u onze contactinformatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Gewoon onderdeel van onze service in schroot.

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.