Oud ijzer Nijmegen

Oud ijzer Nijmegen: Krommenhoek Metals biedt haar klanten in Nijmegen een landelijke dekking met hun metaal recycling service. Onze ongeëvenaarde combinatie van uitstekende klantenservice en concurrerende schrootprijzen maakt ons de ideale partner voor uw afvalstromen in Nijmegen. Of u nu een container of palletboxen nodig heeft om metalen in te zamelen, onze chauffeurs staan klaar om in de meeste gevallen kosteloos aan deze eisen te voldoen. Wacht niet langer: neem vandaag nog contact op met Krommenhoek Metals en maximaliseer het rendement op uw oude metalen!

Containerservice voor uw oude ijzer in Nijmegen

Heeft een grote hoeveelheid oud ijzer in Nijmegen of omstreken? Voor uw bedrijf of u als particulier bieden wij een containerservice. Dit is een van de vele voordelen van onze landelijke dekking. Zo kunt u ook in Nijmegen van al onze voordelen profiteren, zoals: hoge prijzen voor uw oude ijzer, deskundigheid van onze medewerkers en uitstekende klantenservice. 

Uw oude ijzer afvoeren als particulier

Oud ijzer afvoeren lijkt voornamelijk voor bedrijven interessant. Niets is minder waar, ook voor u als particulier loont het om uw oude metalen in te leveren bij Krommenhoek Metals. Wij betalen u een goede kiloprijs voor uw oude ijzer. Uw metalen worden nauwkeurig afgewogen door onze ervaren medewerkers waarna u het bedrag direct krijgt overhandigt. Dit kan zowel per bank (tikkie) als contant voor u in orde worden gemaakt. 

Goede service en een eerlijke prijs

Wij betalen u een goede prijs voor uw oude ijzer, dit gaat gepaard met een uitstekende service van onze klantvriendelijke medewerkers. Op onze website vindt u de actuele schrootprijzen. Zo weet u voorafgaand aan het bezoek aan onze recycle plaats precies waar u aan toe bent. Wij hechten veel waarde aan transparantie en een duidelijke werkwijze, daarom zijn onze oud ijzer prijzen ook voor iedere websitebezoeker inzichtelijk.

Duurzaam oud ijzer recyclen in Nijmegen

Krommenhoek Metals verwerkt alle oude metalen zoals oud ijzer, oud koper of aluminium op een zeer duurzame manier. Alle metalen worden gerecycled en in veel gevallen worden er direct nieuwe producten van gemaakt, zoals ballast producten voor boten. 

Metaalrecycling wordt steeds populairder omdat het niet alleen leidt tot een meer milieuvriendelijke aanpak, maar ook helpt bij het behoud van natuurlijke metaal bronnen. Metalen zoals aluminium, koper, ijzer en staal worden het meest gerecycled. Niet alleen vergt dit proces minder energieverbruik dan het produceren van metaal uit het niets, maar er wordt ook veel minder vervuiling gegenereerd in het productieproces. Het verzamelen van metaal door recycling zorgt ervoor dat bestaande metaal voorraden behouden blijven en dat in toekomstige behoeften kan worden voorzien. 

Oud ijzer prijzen 

De oud ijzer prijs in Nijmegen kan in kleine mate fluctueren. Dit hangt enerzijds af van de huidige oud ijzer prijzen en anderzijds van de kwaliteit van de oude metalen die u komt inleveren. Uw metalen worden zorgvuldig afgewogen met onze moderne weegapparatuur, zo kunnen wij garanderen dat u altijd de juiste prijs krijgt voor uw schroot. Voor grote hoeveelheden oud ijzer hebben wij een speciale weegbrug die tot op de gram nauwkeurig het gewicht van uw schroot kan bepalen. 

Wilt u weten wat uw oude ijzer in Nijmegen oplevert? Kom bij ons langs, neem contact op of upload een foto van uw oude ijzer. Wij sturen u een prijsopgave aan de hand van beeldmateriaal en gewicht, zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

Interesse? Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen over oud ijzer Nijmegen

Wat krijg je voor oud ijzer in Nijmegen?

De prijs van oud ijzer in Nijmegen ligt momenteel tussen de €0,15 en € 0,20 per kilo. Dit is afhankelijk van de kwaliteit, het soort staal en de vraag en het aanbod van staal.

Waar kan ik terecht met mijn oud ijzer?

U kunt met uw oude ijzer in Nijmegen inleveren bij Krommenhoek Metals. Hier krijgt u de beste prijs voor uw oude schroot. Uw oude ijzer wordt nauwkeurig afgewogen waarna u de verdiensten in ontvangst kunt nemen.