Oud ijzer Pijnacker Nootdorp

Welkom bij Krommenhoek Metals, jouw betrouwbare partner voor het inleveren van oud ijzer en oude metalen in de regio Pijnacker-Nootdorp. Wij zijn een gevestigd begrip als het gaat om recycling en hergebruik van diverse metalen, en we staan klaar om jou te helpen bij het verantwoord afvoeren van jouw oude metalen.

Wij hebben een landelijke dekking voor het plaatsen van containers voor oud ijzer en oude metalen en daarom komen onze chauffeurs met regelmaat bij klanten in Pijnacker-Nootdorp.

Het is mogelijk om (in de meeste gevallen kosteloos) een container op jouw bedrijf te laten plaatsen, die wij, binnen 24 uur na telefonisch contact, legen. Bovendien is het ook mogelijk om als installateur of loodgieter palletboxen op de zaak te krijgen. Door de metalen centraal in te zamelen haal je maximaal rendement uit jouw afvalstromen.

Waarom oud ijzer inleveren?

Het inleveren van oud ijzer en oude metalen is niet alleen mileuvriendelijk, maar het kan je ook nog een mooi bedrag opleveren! Door jouw oude metalen bij ons in te leveren, draag je bij aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Bovendien ontvang je een eerlijke vergoeding voor jouw materialen.

Oud ijzer inleveren in Pijnacker-Nootdorp? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wil je liever dat wij jou bellen? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier en wij bellen je zo snel mogelijk terug! Gewoon onderdeel van onze service in schroot.