Oud ijzer Pijnacker-Nootdorp

Tussen Den Haag, Zoetermeer en Delft ligt de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Deze gemeente telt dik 50.000 inwoners en is bevat de volgende dorpskernen: Delfgauw, Nootdorp en Pijnacker.  Voor bedrijven is de gemeente Pijnacker-Nootdorp erg interessant omdat de ligging uitstekend is. De A12, A13 en de A4 vormen een soort ring om Pijnacker-Nootdorp. Ook rijd je makkelijk via Berkel en Rodenrijs richting Rotterdam.

Krommenhoek Metals heeft een aantal klanten in Pijnacker-Nootdorp. Voor deze klanten plaatsen en legen we de oud ijzer container op afroep. Dit omdat dan de ondernemer een zorg minder heeft. Ook krijgt de ondernemer dan een uitstekende opbrengstprijs voor het oud ijzer of oud metaal wat wij vervolgens gereed maken voor recycling.  Voor installateurs of particulieren is Krommenhoek Metals een uitstekende keuze. U kunt via onze website gewoon de schrootprijzen zien. Hier doen we niet geheimzinnig over, ook wel fijn voor u als klant. U krijgt bij ons op de werf alle hulp met lossen van uw oud ijzer en oude metalen, die we vervolgens wegen met een gecertificeerde weegschaal.

Heeft u oud ijzer of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in Pijnacker-Nootdorp. U kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een container op uw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na uw telefoontje, legen. Hier vind u onze contactinformatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Gewoon onderdeel van onze service in schroot.

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.

Interesse? Neem contact met ons op