Oud ijzer Ridderkerk

Metaalrecycling bedrijf Krommenhoek Metals is u ook graag van dienst met het inzamelen, verwerken en recyclen van uw oud ijzer en oude metalen in de regio Ridderkerk. Waar de Maas vertakt in de Lek en in de Noord, ligt Ridderkerk. Deze uitermate geschikte ligging heeft ervoor gezorgd dat Ridderkerk een bloeiende industrie heeft. Veel scheepsbouwers en restaurateurs bevinden zich aan de dijk van Bolnes en Slikkerveer. Omdat Ridderkerk ook aan het grootste knooppunt van Nederland ligt, maakt dat Ridderkerk een geweldige vestigingsplaats voor allerhande bedrijven is.

Krommenhoek Metals heeft van oudsher een aantal geweldige klanten in Ridderkerk. Deze hebben een container voor hun oud ijzer, of een palletbox voor oude metalen. Aangezien het via de A15 of de A16 een paar minuten reistijd is, merken deze bedrijven dat het logistiek gezien interessant is om voor Krommenhoek Metals te kiezen. Daarbij betalen we erg goed voor oud ijzer en oud metaal, en dus is het een gemakkelijke keuze om Krommenhoek Metals uw metaalrecyclaar te maken.

Zeker installateurs weten Krommenhoek Metals te vinden. Voor hogere opbrengstprijzen voor oud ijzer en oude metalen is het een uitgemaakte zaak om richting de Linschotenstraat te komen. Ook onder deze groep ‘’zelfbrengers’’ hebben we jarenlange contacten in het Ridderkerkse.
Bent u een installateur? Neem eens een kijkje op onze website. De schrootprijzen staan gewoon weergegeven, om het voor u zo duidelijk mogelijk te maken. Ook als u een ijzer- of metaalverwerkend bedrijf bent, informeer gerust naar onze prijzen en service. Tot ziens in Rotterdam!

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.