Oud ijzer ’s Gravenzande

In de gemeente Westland ligt de ’s Gravenzande. Tot 2003 was ’s Gravenzande een zelfstandige gemeente, waaronder ook Heenweg viel. Ook heeft ’s Gravenzande stadsrechten, en is dus een stad. In de omgeving van ’s Gravenzande wordt veel tuinbouw bedreven. ’s Gravenzande valt dan ook onder de bijnaam van het Westland: ‘’De Glazen Stad’’.

Krommenhoek Metals heeft connecties in het Westland. De mentaliteit is er een die ons op het lijf geschreven staat. We hebben een aantal zakelijke klanten, waarbij we containers plaatsen voor het oud ijzer of oud metaal. Deze legen we op afroep, zodat we de ondernemer een zorg uit handen nemen. Dit combineren we met een uitstekende prijs voor het oud ijzer schroot en oud metaal.

Voor particulieren en installateurs is Krommenhoek Metals een hele interessante partij. We geven hoge opbrengstprijzen voor uw oud ijzer en oude metalen. Dit kunnen we doen omdat we uitstekende afzetkanalen hebben. Ook onze bereikbaarheid is erg goed. Via de Burgemeester Elsenweg en de A20 zit u binnen no-time op onze werf in de Spaanse Polder. Daar is ruimte genoeg om te lossen, en krijgt u alle hulp die u nodig hebt. Om onze service te benadrukken, hebben we de schrootprijzen voor uw oud ijzer en oud metalen gewoon op onze website staan. Dit omdat wij transparant zaken doen hoog in ons vaandel hebben.

Heeft u oud ijzer of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in 's-Gravenzande. U kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een container op uw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na uw telefoontje, legen. Hier vind u onze contactinformatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Gewoon onderdeel van onze service in schroot.

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.

Interesse? Neem contact met ons op