Oud ijzer Sliedrecht

Vanwege de aantrekkelijke locatie is Sliedrecht al lange tijd een interessante vestigingsplaats voor bedrijven. Zo ligt Sliedrecht direct aan de A15, wat maakt dat het over de weg erg goed bereikbaar is. Maar ook zeker over water, daar Sliedrecht aan een van de drukste vaarroutes van Europa ligt. Vanaf de haven van Rotterdam, via de Merwede, naar de rest van Europa.

Veel toeleveranciers en producenten van de scheepvaart bevinden zich in de Merwedehaven, en sinds de laatste jaren op het industrieterrein aan de A15. Voor Krommenhoek Metals is Sliedrecht daarom dan ook geen onbekend gebied. Voor onze klanten plaatsen we containers voor het oud ijzer en oude metalen. En we zorgen voor een snelle leging, en een goede opbrengstprijs voor het oud ijzer en oude metalen.  Ook particulieren komen vanaf Sliedrecht hun oud ijzer en oude metalen inleveren. Bekijk hiervoor onze online schrootprijzen.

Heeft u oud ijzer of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in Sliedrecht. U kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een container op uw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na uw telefoontje, legen. Hier vind u onze contactinformatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Gewoon onderdeel van onze service in schroot.

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.