Oud ijzer Werkendam

Bij Krommenhoek Metals hebben wij een landelijke dekking voor het plaatsen van containers voor oud ijzer en oude metalen.

Daarom zijn we regelmatig te vinden bij klanten in Werkendam en omgeving. Deze ondernemers kiezen voor Krommenhoek Metals als hun specialist in metaalrecycling vanwege onze ongeëvenaarde service en competitieve schrootprijzen voor oud ijzer en oude metalen. Maar dat is niet alles, we bieden ook mogelijkheden voor installateurs en loodgieters om palletboxen op hun bedrijf te plaatsen. Dit stelt je in staat om metalen centraal in te zamelen en het maximale rendement uit jouw afvalstromen te halen.

Waarom zou je aarzelen als je oud ijzer of andere oude metalen heeft? Neem gerust contact op met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in Werkendam en omliggende gebieden. In de meeste gevallen kun je kosteloos een container op jouw bedrijf laten plaatsen, die wij binnen 24 uur na jouw telefoontje komen legen.

Bij Krommenhoek Metals staat klantgerichtheid hoog in het vaandel. Je kunt hier onze contactinformatie vinden, en als je liever door ons wordt teruggebeld, laat dan je gegevens achter. Gewoon onderdeel van onze service in schroot