Oud ijzer Werkendam

Metaalrecycling bedrijf Krommenhoek Metals is u ook graag van dienst met het inzamelen, verwerken en recyclen van uw oud ijzer en oude metalen in de regio Werkendam. Vanaf de Rotterdamse haven, richting het oosten van het land, ligt Werkendam. De rivier de Merwede loopt er vlak langs. Van oudsher is Werkendam dan ook een plaats waar veel binnenvaartschippers vandaan komen. Het waterrijke gebied van de Biesbosch bevind zich vlak naast Werkendam.

Ook komen de snelwegen A15 en A27 vlakbij Werkendam bij elkaar. De logistieke mogelijkheden voor ondernemers in Werkendam zijn prima. Omdat Krommenhoek Metals gesitueerd is in het Rotterdams havengebied, hebben we contacten met Werkendamse ondernemers. Deze komen bij ons oud ijzer of oud metaal inleveren. We zien ook regelmatig installateurs en loodgieters hun restanten ijzer of metaal inleveren op onze werf. Dit is voor hen de moeite, aangezien Krommenhoek Metals goede schrootprijzenhanteert voor oud ijzer en oude metalen.

Heeft u oud ijzer of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in Werkendam. U kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een container op uw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na uw telefoontje, legen. Hier vind u onze contactinformatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Gewoon onderdeel van onze service in schroot.

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.