Krommenhoek pallet service

Schroothandel Krommenhoek Metals in Rotterdam is u graag van dienst met onze palletbox service. De Krommenhoek palletbox is een zeer geschikt en representatief inzamelmiddel voor uw kleinere hoeveelheden oude metalen of uw wat duurdere oude metalen zoals: oud koper, oud aluminium, oud messing, en nog veel meer.

De Krommenhoek Palletbox service draagt zorg voor een zeer snelle en efficiënte afvoer van uw oude metalen. Uiteraard verloopt het hele gecertificeerde inzamel- en afvoer traject volgens de laatste en hoogste milieu eisen. Op deze manier kunt u er vanuit gaan dat uw oude metalen op een hoogwaardige en duurzame manier worden gerecycled, uiteraard tegen de hoogste schrootprijzen.

  • De Krommenhoek palletbox bestaat in zijn geheel uit kunststof en beschikt over keurig egale wanden wat zorgt voor een representatieve uitstraling.
  • De Krommenhoek palletbox is vloeistofdicht en leent zich hiervoor uitstekend voor het opvangen van metaal spanen welke onder anderen vrij komen bij bijvoorbeeld draaien of frezen.
  • Slechts een ruime 1m² is er nodig van uw beschikbare ruimte om de Krommenhoek Palletbox te kunnen plaatsen.
  • U kunt de Krommenhoek Palletbox tot 4 hoog stapelen.
  • De Krommenhoek Palletbox is leverbaar met diversen accessoires, waaronder een tapkraan om vloeistoffen zoals bijvoorbeeld koelmelk af te tappen, maar ook met een deksel om diefstal van uw oude metalen tegen te gaan.

De Krommenhoek palletbox is beschikbaar, afhankelijk van de hoeveelheid en soort oud metaal door geheel Nederland en heeft twee grote voordelen: de dienst is bijna altijd gratis en wordt binnen 24 uur gerealiseerd. Is de Krommenhoek palletbox vol, dan hoeft u maar te bellen of mailen en binnen 24 uur vervangt Krommenhoek Metals de palletbox. Allemaal onderdeel van onze dienstverlening: Service in schroot.

Interesse? Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen palletbox service

Hoe werkt de palletbox service?

Wanneer u een grotere hoeveelheid oud ijzer of speciaal metaal wilt afvoeren kunt u gebruik maken van onze palletbox. Binnen 24 uur wordt er, bijna altijd gratis, een palletbox op uw terrein geplaatst. Is de container vol? Bel of mail ons en binnen 24 uur vervangen we de box.

Waar is de schrootcontainer service beschikbaar?

De containerservice van Krommenhoek Metals is beschikbaar in heel Nederland en België.

Welke oude metalen verwerkt Krommenhoek Metals?

Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop en verwerking van vrijwel alle soorten non-ferro metalen zoals koper, lood, zink, aluminium, rvs en nog veel meer. Daarnaast beschikt Krommenhoek Metals over veel expertise op het gebied van oud ijzer. De laatste jaren hebben we ons ook toegelegd op de verwerking van oude elektronica en gebruikte katalysatoren. Uiteraard werken we altijd conform de strikte Europese regelgeving.

Wat zijn de voordelen van Krommenhoek Metals?

Wij zorgen voor een snelle betaling, hebben een transparante werkwijze, opereren duurzaam en verlenen uitstekende service.

Waarom met uw oude metalen naar Krommenhoek Metals?

Wij zorgen ervoor dat je oude metalen duurzaam wordt gerecycled, voeren een transparante prijsvorming, uitstekende service en een snelle betaling.