Frisse inrichting voor sorteerlocatie Krommenhoek Metals

Wanneer jij je oud ijzer en oude metalen komt inleveren bij Krommenhoek, ben je onze gast. We willen daar dan ook een leuke en aangename beleving van maken. Onze slogan is Service in Schroot. Dat proberen we uit te dragen in ons hele bedrijf. Wat dat voor jou betekent? Onze medewerkers zorgen dat je op een prettige manier wordt ontvangen en snel wordt geholpen. Oude metalen kun je binnen lossen, dus geen last bij vervelende weersomstandigheden. En tijdens of na het afrekenen, kun je een kopje koffie krijgen in onze snackhoek. Die is voor onze gasten ook herkenbaar aangekleed, net als de entree van de inleverlocatie. Zo word je bij binnenkomst welkom geheten door de altijd goedlachse Heintje Schroot.

De afrekenbalie heeft een warme uitstraling gekregen, dankzij de nieuwe houten bekleding. In de snackhoek staat nu een koffieautomaat. De koffie is gratis en komt van Heilige Boontjes, uit ons eigen Rotterdam. Gemaakt door jongeren met een randje (klik op deze link voor uitleg). Voor de liefhebber hebben we ook een vendingmachine geplaatst. Tegen een redelijk bedrag kun je daar tijdens warme dagen een verfrissend drankje uit halen, of een snack voor de lekkere trek.

Alles ingeleverd en klaar voor het afrekenen? Of heb je dat misschien ook al gedaan? Dan zouden we het fijn vinden als je op onze touchpad met een smiley aangeeft of je heel erg blij bent geworden van je bezoek aan deze locatie. Of juist minder blij, want we willen continu verbeteren om elke gast een aangenaam bezoek te laten ervaren. Je kunt dat doen met je eigen naam, maar ook gewoon anoniem.

Wil jij ook onze Service in Schroot ervaren? Kom dan snel langs bij onze inleverlocatie: Keenstraat 28 te Rotterdam.

Terug