Oud ijzer Alkmaar

Alkmaar, ook wel de kaasstad genoemd, is een stad die al ruim 750 jaar over stadsrechten beschikt. De vele monumenten en historische gebouwen maken Alkmaar een prachtige stad. Daarnaast zijn er in Alkmaar ook grote industrieterreinen als: Oudorp en Boekelermeer.

Binnen deze bedrijfsterreinen heeft Krommenhoek Metals een klantenkring. Bedrijven die het belangrijk vinden dat het oud metaal of oud ijzer wat vrij komt bij de productie gerecycled wordt op een professionele manier. Dat dit naast een goed gevoel ook een mooie opbrengstprijs oplevert, maakt het voor bedrijven een win=win situatie. Dat is ook het idee wat Krommenhoek Metals heeft bij een succesvolle samenwerking.  Er zijn verschillende maten schrootcontainers voor oud ijzer en oud metalen. Dit om u als klant volledig ter wille te zijn. Voor iedere situatie een andere container, en allemaal op afroep geleegd kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat u als bedrijf een zorg minder heeft, en toch weet dat het goed geregeld is.

Heeft u oud ijzer of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in Alkmaar. U kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een schrootcontainer op uw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na uw telefoontje, legen. Hier vind u onze contactinformatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Gewoon onderdeel van onze service in schroot.

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.