Oud ijzer Eindhoven

Eindhoven geld als de laatste grote stad voordat de grens van Duitsland en Belgie zich opdient. Hierdoor is Eindhoven van oudsher een erg geschikte vestigingsplaats. Eindhoven heeft altijd veel productie gehad. De laatste jaren is dat iets meer richting een kenniseconomie opgeschoven, al betekend dat niet dat er helemaal geen productie meer is.

Voor bedrijven die te maken hebben met afvalstromen zoals ijzer en andere metalen is Krommenhoek Metals een goede partner. We koppelen service altijd aan hoge schrootprijzen. Dit houd in dat de oud ijzer schrootcontainer geleegd word op afroep. Zodoende hoeft u uzelf geen zorgen te maken over het afvoeren en recyclen van metalen, wij hebben deze kennis in huis. Daarbij krijgt u een hele goede opbrengstprijs voor het oud ijzer of oud metaal.

Heeft u oud ijzer of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in Eindhoven. U kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een schrootcontainer op uw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na uw telefoontje, legen. Hier vind u onze contactinformatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Gewoon onderdeel van onze service in schroot.

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.