Oud ijzer Eindhoven

Eindhoven geldt als de laatste grote stad voordat de grens tussen Duitsland en België zich opdient. Hierdoor is Eindhoven van oudsher een erg geschikte vestigingsplaats. Eindhoven heeft altijd veel productie gehad. De laatste jaren is er iets meer richting een kenniseconomie opgeschoven, al betekent dat niet dat er helemaal geen productie meer is.

Voor bedrijven die te maken hebben met afvalstromen zoals ijzer en andere metalen is Krommenhoek Metals een goede partner. We koppelen service altijd aan hoge schrootprijzen. Dit houd in dat de oud ijzer schrootcontainer geleegd word op afroep. Zodoende hoeft u uzelf geen zorgen te maken over het afvoeren en recyclen van metalen, wij hebben deze kennis in huis. Daarbij krijgt u een hele goede opbrengstprijs voor het oud ijzer of oud metaal.

Hoogwaardige service

Heb je oud ijzer Eindhoven of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met Krommenhoek. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in Eindhoven. Je kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een schrootcontainer voor jouw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na uw telefoontje, legen. Hier vind je onze contactinformatie. Je kunt ook je gegevens achterlaten, dan bellen wij je terug. Gewoon onderdeel van onze service in schroot en metaal recycling.

Keer terug naar het overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.

Oud ijzer Eindhoven - afvoeren voor particulieren

Heb je oud ijzer in Eindhoven dat je graag wilt afvoeren? Bij Krommenhoek staan wij klaar om particulieren in de omgeving van Eindhoven te helpen bij het professioneel en milieuvriendelijk afvoeren van oud ijzer. Of het nu gaat om kleine hoeveelheden of grote projecten, in beide gevallen bieden wij een efficiënte oplossing voor al jouw oude ijzer.

Onze diensten zijn gericht op jouw gemak. We bieden een ophaalservice aan, waarbij ons team bij je langs komt om het oud ijzer op te halen. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat het afvoeren van oud ijzer een naadloos proces wordt.

Of je nu oude apparaten, metalen meubels, kabels of andere soorten oud ijzer hebt,wij nemen het graag van je over. Onze deskundige medewerkers kunnen je ook helpen bij het beoordelen van de waarde van jouw oud ijzer, zodat je een eerlijke prijs ontvangt op basis van de actuele marktprijzen. Veel oude metalen worden gebruikt om nieuwe producten van te maken, bijvoorbeeld ballast producten.

Eerlijke oud ijzer prijzen bij Krommenhoek

Bij Krommenhoek ben je verzekerd van eerlijke en actuele oud ijzer prijzen. De prijzen van de verschillende metalen kunnen dagelijks variëren. Onze systemen zitten gekoppeld aan een wereldwijde database waardoor onze prijzen continu up to date zijn.

Bij het beoordelen van je oude metalen houden we rekening met factoren zoals de kwaliteit, de hoeveelheid en de huidige marktomstandigheden. 

Ontdek de voordelen van Krommenhoek

Bij Krommenhoek zijn we al tientallen jaren een gevestigde naam in Rotterdam en omstreken als het gaat om de inzameling en verwerking van oud ijzer en oude metalen. We hebben ons voortdurend aangepast aan de ontwikkelingen van de tijd, waardoor we nu een toonaangevende totaalaanbieder zijn op het gebied van metaalrecycling in het grootste deel van Nederland.

Wat maakt ons zo bijzonder? Allereerst bieden we een uitgebreide, professionele en moderne dienstverlening. Of je nu een particulier, kleine zelfstandige of een bedrijf bent, wij staan voor je klaar. We verzorgen de inzameling en afvoer van oude metalen, bieden een gratis oud ijzer en oud metaal containerservice, voeren sloop- en ontmanteling werkzaamheden uit, en bieden advies en ondersteuning bij projecten. Met ons brede scala aan oplossingen kunnen we aan al jouw specifieke behoeften voldoen.

Maar wat ons echt onderscheidt, is onze betrouwbaarheid en de sterke klantrelaties die we hebben opgebouwd. We koesteren de liefde voor ons vak en hechten veel waarde aan eerlijkheid en integriteit. De woorden van onze oprichter, Joop Krommenhoek, zijn nog steeds onze leidraad: ‘Hij die de waarde van zijn woord niet kent, staat rap als koopman slecht bekend.’ We staan achter onze beloftes en zetten ons in om altijd betrouwbaar te zijn.

Bij Krommenhoek kun je rekenen op hoogwaardige dienstverlening, expertise en een langdurige relatie. We hebben een solide reputatie opgebouwd en streven ernaar om jou de best mogelijke service te bieden. Of je nu oud ijzer wilt afvoeren, containers nodig hebt of hulp zoekt bij complexe projecten, wij hebben de kennis en ervaring om je te helpen. Kies voor Krommenhoek als je betrouwbare partner in metaalrecycling. We kijken ernaar uit om samen te werken aan een duurzame toekomst.

Interesse? Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Is de oud ijzerprijs in Eindhoven hoog?

Voor de actuele prijzen van oud ijzer Eindhoven kun je altijd op onze website terecht. Je kunt hier informatie vinden over iedere soort ijzer en de actuele prijs hiervan.

Kan een koelkast bij het oud ijzer?

Ja, een koelkast kan bij het oud ijzer Eindhoven voor recycling worden geplaatst. Het bevat waardevolle metalen, zoals staal en aluminium, die kunnen worden teruggewonnen.

Wat mag bij het oud ijzer?

Bij het oud ijzer Eindhoven kunnen verschillende metalen en metalen voorwerpen worden geplaatst. Hier zijn enkele voorbeelden van wat over het algemeen geaccepteerd wordt bij oud ijzer:

  1. IJzer- en staalschroot: Dit omvat onder andere oude metalen buizen, balken, platen en andere vormen van ijzer- en staalconstructies.
  2. Huishoudelijke apparaten: Oude wasmachines, drogers, fornuizen, magnetrons, ovens, en andere afgedankte huishoudelijke apparaten die metalen componenten bevatten.
  3. Auto-onderdelen: Oud ijzer afkomstig van voertuigen, zoals motorblokken, uitlaatpijpen, velgen, en andere audiocomponenten.
  4. Metalen verpakkingen: blikjes, conservenblikken, aluminiumfolie en -bakjes kunnen vaak bij het oud ijzer worden geplaatst.
  5. Metalen meubels: Metalen tafels, stoelen, kasten, en andere meubelstukken die geen andere materialen bevatten, kunnen ook worden geaccepteerd.

Voor specifieke vragen of metaalsoorten kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Wat wordt verstaan onder oud ijzer?

Oud ijzer omvat afgedankte metalen en metalen voorwerpen die niet meer bruikbaar zijn. Het kan verschillende ferro- en non-ferrometalen omvatten. Recycling van oud ijzer Eindhoven richt zich op het herwinnen van waardevolle metalen en het verminderen van de vraag naar nieuwe grondstoffen. Acceptatiecriteria variëren, dus neem contact met ons op voor specifieke informatie.