Oud ijzer Roosendaal

Roosendaal is logistiek een erg belangrijke plaats in Nederland, mede doordat Roosendaal het laatste Nederlandse station op de route Amsterdam-Rotterdam-Antwerpen-Brussel herbergt. Dit zorgt er automatisch voor dat er zich veel bedrijven gevestigd hebben in de loop van de jaren. Op station Roosendaal passeren ontzettend veel treinen welke vanuit Nederland naar de rest van Europa gaan.

Krommenhoek Metals is niet onbekend in Roosendaal. We plaatsen containers en palletboxen voor oud ijzer en oud metaal. Dit is bij bedrijven die van ijzer of ander metaal producten maken. Uiteraard komt hier ook afval bij kijken. Waar voorheen dit afval als een minder belangrijke stroming werd gezien, is recycling tegenwoordig helemaal in. Ook vertegenwoordigt dit oud ijzer en oud metaal een substantiële waarde in de vorm van opbrengstprijs.
We denken graag mee met bedrijven, hoe deze afvalstroom het meest effectief uit te buiten. Ook voor bedrijven die niet van ijzer of metaal maken, maar wel oud ijzer afval hebben, contact ons gerust. Door onze landelijke dekking kunnen we jou een zorg uit handen nemen.

Heb je oud ijzer of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in Roosendaal. Je kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een container op jouw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na het telefoontje, legen. Hier vind je onze contactinformatie. Je kunt ook je gegevens achterlaten, dan bellen wij je graag terug. Gewoon onderdeel van onze service in schroot.

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.