Oud ijzer Westland

Schroothandel Krommenhoek Metals is u ook graag van dienst met de oud ijzer en oude metalen inzameling in het Westland. Tussen grofweg Rotterdam en Den Haag ligt het Westland. Dit van oudsher tuindersgebied is tegenwoordig een voorloper op het gebied van innovatie en technologie. Door de grootschalige aluminium en staal kassenbouw heeft het de bijnaam: de Glazen Stad verworven waar een hoop oud ijzer en oude metalen vrijkomen.

Veel oude metalen vinden hun weg vanuit het Westland naar smelterijen elders in het land. Krommenhoek Metals heeft al vele jaren een sterke connectie met het Westland. Een aantal relaties bestaan al 10-tallen jaren. Ook veel particulieren komen vanuit het Westland richting Rotterdam om hunoud ijzer en oude metalen  in te leveren. Bent u particulier, neem eens een kijken op onze schrootprijzenpagina. Wij plaatsen die op de website om zo transparant mogelijk te zijn. U kunt zo makkelijk te weten komen wat uw oud ijzer u gaat opleveren.

Heeft u oud ijzer of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in het Westland. U kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een container op uw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na uw telefoontje, legen.Hier vind u onze contactinformatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug!.