Oud ijzer Zoetermeer

Zoetermeer, qua grootte de 3e stad van Zuid-Holland. Sinds de jaren 60/70 is Zoetermeer exceptioneel gegroeid. Zoetermeer maakt daarom deel uit van de metropool Den Haag – Rotterdam.

Voor Krommenhoek Metals is Zoetermeer bekend terrein. We plaatsen oud ijzer containers voor onze klanten. Deze klanten hebben vanwege productie of bewerking oud ijzer en oude metalen. Omdat het voor deze bedrijven geen prioriteit is, nemen wij deze zorg uit handen. We zorgen voor een nieuwe schrootcontainer wanneer de klant dat wil, en we geven een scherpe schrootprijs. Voor particulieren, loodgieters en installateurs is Krommenhoek Metals goed te bereiken via de snelweg. U kunt op onze site de routemogelijkheden vinden. Omdat we uitstekend betalen voor uw oud ijzer en oud metalen is het de moeite van het ritje waard.

Heeft u oud ijzer of andere oude metalen, schroom niet contact op te nemen met Krommenhoek Metals. Onze chauffeurs rijden regelmatig naar klanten in Zoetermeer. U kunt dus (in de meeste gevallen) kosteloos een container op uw bedrijf krijgen, die wij, binnen 24 uur na uw telefoontje, legen. Hier vind u onze contactinformatie. U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan bellen wij u terug. Gewoon onderdeel van onze service in schroot.

Keer terug naar overzicht voor het werkgebied van Krommenhoek Metals voor de oud ijzer en oude metalen inzameling.