Oud ijzer inleveren Zwijndrecht

Met onze landelijke dekking als het gaat om het plaatsen van containers voor oude ijzer en oude metalen, komt het ook voor dat wij klanten in Zwijndrecht hebben. Bij Krommenhoek Metals ben je aan het juiste adres als jij jouw oud ijzer wil inleveren in omgeving Zwijndrecht.

Waarom kiezen voor Krommenhoek Metals?

Veel van onze klanten in regio Zwijndrecht komen consequent bij ons terug. Waarom? Wij begrijpen als geen ander dat onze klanten de beste prijzen voor hun schroot en uitstekende service verwachten. Krommenhoek Metals zet zich in om alle klanten tevreden te houden.

Uitstekende service: Bij Krommenhoek Metals zetten we ons in om al onze klanten tevreden te houden. Dit realiseren wij door de allerbeste service te bieden. Onze goed getrainde chauffeurs zorgen voor een efficiënte inzameling van jouw oud ijzer in omgeving Zwijndrecht. Wij doen er alles aan om aan jouw verwachtingen te voldoen.

De beste schrootprijzen: Naast onze uitstekende service, bieden wij ook goede prijzen voor schroot. Wij snappen dat het belangrijk is dat je een goede prijs terugkrijgt voor jouw oud metaal en daarom zorgen we ervoor dat je bij ons het meeste uit jouw schroot haalt.

Palletboxen voor installeurs en loodgieters: Voor installateurs en loodgieters in de regio Zwijndrecht bieden we de mogelijkheid om palletboxen te plaatsen op hun werklocatie. Dit maakt het mogelijk om metalen efficiënt en centraal te verzamelen, wat resulteert in een winstgevendere en efficiëntere recycling van afvalmaterialen.

Krommenhoek Metals

Onze locaties

Wil jij zelf jouw oud ijzer op locatie inleveren? Dat kan bij Krommenhoek Metals op twee verschillende locaties, namelijk Rotterdam en Westland. Vanaf Zwijndrecht ben je binnen 25 minuten al op onze locatie in Rotterdam. Naar onze locatie in Westland doe je er ongeveer 35 minuten over.

Onze diensten

Containerservice 

Wil jij jouw oud ijzer op de makkelijkste manier inzamelen? Kies dan voor onze containerservice. Onze chauffeurs rijden vaak naar klanten in de regio Zwijndrecht om een container neer te zetten. Deze service maakt het inzamelen van oud ijzer in omgeving Zwijndrecht nog eenvoudiger.

Het proces is eenvoudig: Neem contact met ons op en we zorgen we ervoor dat er binnen 24 uur een container bij jouw bedrijf wordt geplaatst. Zodra de container vol is, wordt de container binnen 24 uur na jouw telefoontje opgehaald. Een eenvoudige manier om het recyclingproces te versnellen en al jouw oud ijzer in omgeving Zwijndrecht te laten ophalen.

Lever je oud ijzer in bij een van onze locaties

Heb jij oud ijzer dat je moet inleveren? Dat kan bij een van onze locaties. Neem contact op met Krommenhoek Metals en we helpen je graag met al je vragen over oud ijzer en oude metalen. Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Bij ons staat jouw tevredenheid voorop!

Interesse? Neem contact met ons op